Привіт, ScrollStack, Telegram і Twitter!

Привіт всім! Мене звати Кадіров Юрій, мені 19 років, і я вивчаю комп'ютерні науки у Львівському національному університеті імені Івана Франка на факультеті електроніки та комп'ютерних технологій. У сферу моїх основних закікавлень входять: інженерія програмного забезпечення, громадська діяльність, організація подій й впровадження молодіжних ініціатив. Я також є головою і співзасновником громадської організації "Верховний Порядок", яка на даний момент працює у "закритому" режимі на території міста Запоріжжя та Львова 🤫, про діяльність якої я розповім у одному з наступних дописів... якщо буде відповідне натхнення.

Крім цього, я вже другий рік поспіль допомагаю вступникам з вибором спеціальності й закладу вищої освіти, беру участь у роботі інформаційно-консультаційного центру та приймальної комісії свого факультету у якості волонтера (або ж "студента-порадника" - як кому зручно), адмініструю альтернативний (неофіційний) інформаційний канал факультету (#lnu_guide for electronics) у Telegram на більш ніж 300 підписників, є автором збірки статей "Путівник першокурсника", який оцінили не тільки у стінах моєї Alma Mater, а і за її межами (за інформацією батьків абітурієнтів).

Тут я буду періодично писати короткі (та й не дуже) історії про різні цікавинки зі своєї діяльності, розповідатиму про свої ідеї та проєкти, ділитимусь невелким досвідом у громадській діяльності. Тож раджу вам підписуватись на мій канал у Telegram, щоб часом не проґавити наступні, цікавіші дописи 😃!

Write a comment ...